נימולים בזרת והקמיצה ביד שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

12/04/2022 | 12:09 | מאת: עדי

שלום אני בן 47 . מי זה חודש וחצי יש לי כאב באזור חיבור הכתף שמאל לצוואר ולפעמים הכאב הקפי יורד מתחת לבית השחי ועולה בחזרה , בנוסף יש כאב על הכתף עם החיבור לצוואר וממשיך לכיוון הראש בזמן תזוזה של הכתף (נראה לי שזה נקרה שריר הטרפז). יש לי נימול באצבעות בעיקר בזרת והקמיצה וסוג של כאב עמום בשריר התלת ראשי (מידי פעם). הלכתי לתיפול פיזותרפיה אמרו לי שזה מהשרירים שלוחצים (זה יתחיל כאשר הייתי לחוץ מאוד ) נתנו תרגילים לבצע . ביקרתי גם אצל האוסטופת לאחר בדיקה ותיפול אמר לי השרירים בסדר שזה מגיע מהצוואר. בדיקה מ 2018 ממצאים: אין עדות לתמט או תזוזה. חוט השדרה בעובי, מבנה ואותות תקינים. אותות תקינים ממח עצם חולייתי. :C5-C6 בלט דיסק אחורי קל. :C6-C7 בקע דיסק אחורי מרכזי ומעט ימני קטן. האם זה בעיה צאוורית או יכול להגיע מהכתף או מהמרפק או מהיד ? והאם הנימולים עוברים ? בברכה

בדיקת EMG?

28/04/2022 | 08:11 | מאת: עדי

שלום דוקטור. בדיקת emg (החשמלית לא עם הכנסת מחטים ) יצאה תקינה. בברכה.

תיבדק תחילה אצל נוירולוג האם הנימול קשור לצוואר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק