תוצאת סיטי עמוד שדרה גבי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/04/2022 | 12:19 | מאת: דודו

שלום רב בגלל כאבים נוראיים בגב נשלחתי לסיטי אני בת 33 ולהלן תוצאות סיטי:: 1) קשריות על שם שמורל בחלק מהחוליות. 2) שינויים ניוונים קלים בדיסקים הבין חולתיים D6-D7 / D7-D8 עם התפתחות של גז. 3) מספר הסתיידויות קטנות במיצר עליון משמאל,נראות וסקולריות? מה אומרות התוצאות ?? מה הטיפול? לגבי הסתיידויות וסקולריות מה זה ? ומה המשך טיפול? תודה

איני בטוח לגבי משמעות קלינית, עדיף לבצע MRI עם חומר ניגוד לשלול דלקת בדיסקים

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק