להלן ממצאי בדיקת CT ע"ש מותני אשמח לפענוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/04/2022 | 07:46 | מאת: NOT_FOUND

להלן ממצאי בדיקת CT ע"ש מותני התוויה קלינית: כאבים. ממצאים: גובה של גופי החוליות שמור. המרווחים הבינחוליתיים שמורים. הנקבים הנאורלים הודגמו מוצרים בגובה S1-L5. שינויים ארטרוטיים קלים במפרקים הפצטליים לאורך ע"ש המותני. שינויים ניווניים במפרקים הסקרואיליאקליים. השטחה של הסחוס הדיסקלי בגובה L4-L3. בליטה אחורית קלה של הסחוס הדיסקלי בגובה L5-L4. בקע דיסקלי מרכזי קטן בגובה S1-L5. אין עדות לסטנוזיס ספינאלית לאורך ע"ש המותני. ספונדילוליסטזיס אחורי דרגה 1 ללא ליזיס בגובה .S1-L5

אם אתה מעל גיל 60 אז הממצאים סבירים.

04/04/2022 | 23:11 | מאת: חיים

אני בן 48 ויש כאבים חזקים בצוואר שמקרין ראש לשכמות ולכתפיים אז מה הטיפול??

עדיין איני חושב שניתוח יפתור את הכאבים אוסטאופתיה, מתיחות וחיזוק שרירי הצוואר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק