עמוד שידרה שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/03/2022 | 20:29 | מאת: עובדיה

שלום וברכה ד"ר נכבד ! היתי היום אצל רופא אורטופד כף יד ושכחתי לשאול משהוא, יש לי נימול באצבעות יד ימין והוא הפנה אותי לניתוח קרפלית במקביל הפנה אותי למומחה עמוד שידרה היות והממצאים בצילום שלי הם: "שינויים בפרקים קטנים" "שינויים ניווניים" היצרות מרווח בין חולייתי בגובה:C3-C4 C5-C6 לציין הסתיידות גסה בליגמנט אחורי בגובה C7-D1 אני מבין מכך שעמוד שידרה לא בסדר הלא כן? ואם כך שאני אמור לעבור ניתוח "קרפלית" ביד אזי מדוע עלי לפנות למומחה עמוד שידרה? מה הוא יכול להוסיף לי? שהרי ניתוח לא כדאי לעשות בעמוד שידרה ? חשוב לי לדעת תשובתך תודה רבה רבה מראש

חשוב לדעת אם הבעיה נובעת מהצוואר כי אז הניתוח בתעלה הקרפאלית לא יועיל.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק