כאב בצד גב תחתון שמקרין לרגל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/03/2022 | 06:40 | מאת: לל

שלום רב דר לפני כ4 חודשים נפצעתי ומתחתי שריר הכאב התחיל בנקודה בגב תחתון /ישבן והקרין לאורך כל הרגל ובעיקר כאב מאחורי הברך בסיטי נראו בלטים לאורך עמוד השדרה לא מעבר השאלה שלי היא האם הבלטים יכולים לגרום כאב רב שמוקרן לאורך רגל אחת ויכולה להגביל בתנועה? (ללכת יותר קל בל פתאום לרוץ מאד קשה כאילו הרגל לא סוחבת את עצמה) מה אפשר לעשות? אחרי פיזיותרפיה ואין ספור משככים הכאב לא עובר

הסיבות יכולות להיות שונות, ממתיחת שריר דרך תסמונת פיריפורמית וכלה בפריצת דיסק שנראה ב MRI. תתחילי אצל פיזיותרפיסט שיחליט מה הכיוון.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק