בקע דיסקלי מרכזי בחוליות с 3 с4

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/02/2022 | 05:13 | מאת: גיא

שלום רב, לפני כ 9 שנים עברתי ניתוח פלאורודזיס בריאה הימנית עקב הישנות של חזה אוויר(ספונטני), ממש לאחר ההתעוררות חשתי כאבים קשים מאוד ביד הימנית וחוסר תחושה קיצונית בחזה הימני, בשכמה הימנית העליונה וקצת חולשה ברגל ימין. עם הזמן הכאבים הפכו להתקפים כרוניים שבאו לידי ביטוי כזרמים חשמליים שמורגשים מהצוואר אל החזה ומשם לאורך כל היד. עם הזמן גם התחילו להופיע אצלי סחרחורות וחוסר שיווי משקל. האם לדעתך קיים קשר בין הניתוח לבין הקבע שמצאו לי? אינני בטוח אם מה שאני מרגיש נובע עקב סיבוכים של הניתוח מפגיעה של עצבים מסוימים או עקב תאונה בה הייתי ( צליפת שוט) . מציין שכל הכאבים שתיארתי התרחשו הרבה לפני התאונה. תודה על זמנך, גיא

MRI ע"ש צווארי ביצעת? פנה למומחה עמוד שדרה

21/02/2022 | 08:31 | מאת: גיא

תודה על המשוב. אני מתקן את נושא ההודעה- לאחר בדיקת CT שביצעתי, התגלתה בליטה אחורית קלה של הסחוס הדיסקלי בגבהים c 2-3, C 4-5. בנוסף הבדיקה הראתה שיש גם בקע דיסקלי מרכזי קטן בגובה C 5-6 .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק