בדיקת סיטי צוואר הירדמות של יד , רגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/02/2022 | 20:05 | מאת: דנה

עשיתי בדיקת סיטי צוואר, יש לי הירדמות של הידים, כאבים קשים בכתפיים ובשכמות במיוחד בצד שמאל, כמו כן הרבה זרמים חשמליים ממש מפחידים. כאמור ביצעתי ct ואילו התוצאות. מה עושים מפה? ממצאים עקמת צרביקלית קמורה שמאלה 3/C-2/C :בלט אחורי של דיסק עם לחץ קל על שק הדורלי . התעלה הספינלית, המפרקים הפצטליים והתעלות הנאורליות הבינחוליתיות תקינים. 4/C-3/C :בלט אחורי של דיסק עם לחץ קל על שק הדורלי. התעלה הספינלית, המפרקים הפצטליים והתעלות הנאורליות הבינחוליתיות תקינים. 6/C-5/C :בלט אחורי של דיסק עם לחץ קל על שק הדורלי מימין התעלה הספינלית, המפרקים הפצטליים והתעלות הנאורליות הבינחוליתיות תקינים. לסיכום:עקמת צרביקלית קמורה שמאלה. ניראה כי הכל טוב, אבל ממש סובלת, הצוואר הרבה פעמים נתקע ממש, כאילו החוליות מתנגשות אחת בשניה, יש לי סחרחורות מטורפות, כאבי ראש, לעיתים מרגישה תחושת זרם לארץורך כל עמוד השידרה עד לרגליים. מה עושים?? אשמח מאוד להכוונה.

MRI והתייעצות מומחה

13/02/2022 | 02:01 | מאת: דנה

מה הכוונה ממומחה? מומחה לעמוד שדרה או אורתופד רגיל? תודה מראש

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק