הרדמיות ביד רגל וסחרחורות בתזוזה של הראש

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/02/2022 | 10:42 | מאת: תמר

סובלוקציהנרטטורית קלה ביון c1 לc2.עם עמדה אקסצנטריתשל הדנס לשמאל.ללא עדות לשבר.דיסקופתיה ניווניתב c5c6עם דיסק מוצר ותופעת וואקום. C3c4בלט דיסק אחורי דיפוזי משיק לקורד ללא לחץ.c5 c6זיזים אחוריים ובלט דיפוזי אחורילוחצים על קדמת הקורד ללא הצרות משמעותית של התעלה.הפורמן משמאל מוצר במידה ניכרת עי הזיזים.c6c7בלט אנלוס שטוח משיק לשק.הפורמן משמאל מוצר עי זיזים במידה מינימלית.זוהי התשובה של הסיטי. בחודש האחרון הופיעו כאבי ראש בנוסך ובתזוזות מסוימות בזוואר שחרחורת .אשמח שתעדכן אותי מה התשובה אומרת .ומה יכול לגרום לסחרחורות .תודה מראש

02/02/2022 | 09:35 | מאת: תמר

אשמח לדעת מה הסיטי אומר ומה הטיפול למה שאני מרגישה

מדובר ככל הנראה בשינויים ניווניים, ממליץ על MRI ובדיקת מומחה עמוד שדרה

ראי תשובה מטה

16/02/2022 | 07:44 | מאת: תמי

היי בהמשךצלשאלתי סובלת מכאב הרדמיות זרמים .הקרנה לרגל .מזה 3 שנים .נמצאת בטיפול שמרני מזה שנתיים .ממש מפריע בתפקוד היומיומי האם טיפול ניתוחי יכול לעזור.?ו

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק