בלט ופריצת דיסק לאחר MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/01/2022 | 20:24 | מאת: רעות

שלום רב, להלן תוצאותיי ב MRI: יש לציין דהידרציה של הדיסקים L5-L4, L4-L3 ו-S1-L5. אותות בעלי אופי ניווני שומני בלוחיות סביב הדיסק בגובה L5-L4. בסריקות האקסיאליות: L4-L3 :בלט דיסק מרכזי עם לחץ על השק ללא דחיקת שורשים בחלל התעלה או בגובה הנקבים. פסטות שמורות. L5-L4 :בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק משיק ולוחץ על השורשים בחלל התעלה. לחץ על השורש החוצה את נקב ימין, השורש החוצה את נקב שמאל חופשי. פסטות שמורות. S1-L5 :פריצת דיסק צדדית שמאלית משמעותית לוחצת ודוחקת לאחור את השורש של S1 בחלל התעלה משמאל, תמונה 4 במשקולים האקסיאלים, שאר השורשים חופשים. פסטות שמורות. האם לדעתך דוקטור יש צורך בניתוח או שככל הנראה טיפול כירופרקטי/פיזיותרפיה/פילאטיס שיקומי יעזרו לבעיה? והאם לכאב הדבר היחידי שניתן לקחת אלו כדורים? זה כבר כאבים של יותר מחמש שנים שבאים בגלים והתקפים..

אם ההתקף הנוכחי של הקרנת כאב לרגל שמאל נמשך יותר מ 3 חודשים ללא הקלה אז ניתוח אנדוסקופי הוא פתרון מצוין.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק