שבר בעצם הזנב , חוסר שיווי משקל וסחרחורות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/01/2022 | 15:21 | מאת: ארבל

היי אני ארבל בת 33. לפני 4 שנים נפלתי על עצם הזנב ושברתי אותה. שנה לאחר מכן , קיבלתי התקף סחרחורות כאשר הנחתי את הראש על הכרית כשרציתי ללכת לישון. הרגשתי התקף סחרחורות חזק , כל החדר הסתובב לי הייתה לי בחילה חזקה ורעידות בכל הגוף ללא שליטה. הלכתי לנוירולוג ולאף אוזן גרון, שהפנו אותי למספר בדיקות כגון: M.R.I ראש , בדיקת שמיעה וטימפנומטריה, בדיקת VEMP לצוואר, VHIT לשיווי משקל, צילום צוואר.. כל הבדיקות יצאו תקינות. גם בדיקות הדם שלי תקינות. שלחו אותי לפיזיותרפיה וסטיבולרית שלא עזרה לי .. נתנו לי כדורים לסחרחורות ולא עזר לי. היום המצב ממש החמיר לי. אני מושבתת לחלוטין. כשאני עומדת הרגליים רועדות לי ואין לי שיווי משקל .. יש לי התקפי סחרחורות חזקים יותר. מאישה בריאה הפכתי למשותקת. האם יש קשר בין השבר שהיה בעצם הזנב למצב הקיים - חוסר שיווי משקל/ רעידות ברגליים? האם יש בדיקות שאני צריכה לעשות ?

אין קשר בין השבר בעצם הזנב והסימפטומים. יתכן ואת סובלת מתת לחץ תוך גולגלתי, תפני שוב לנוירולוג בשאלה זו.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק