היצרות מרווח בין חוליתי L5-s1

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/01/2022 | 15:34 | מאת: מור

שלום רב אני בת 35 סבלתי בעבר מכאבי גב תחתון ודיסקוס, עשיתי פיזותרפיה וזה עבר. לאחרונה יש לי כאבים בברכיים מאחור וכאבי גב תחתון קלים עם הקרנה לרגליים, נימלול בכפות רגליים, עשו לי רנטגן לגב התחתון וגם לברכיים, הרופא אמר שצילום הברכיים תקין, אבל בגב יש היצרות מרווח בין חולייתי L5-S1 ויש מרכיב רדיקולארי, האורטופד שלח אותי למומחה גב והוא נתן לי פיזותרפיה, שכחתי לשאול את המומחה עם הכאבים בברכיים גם קשורים לגב התחתון. השאלה שלי האם מה שגילו לי בצילום והמרכיב הרדיקולארי עובר? והאם הכאבי ברכיים הם מהגב? תודה

אם הכאבים ממוקדים לברכיים ולא בירכיים יתכן והבעיה (תתכן דלקתית) בברכיים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק