טפול לא נתוחי או נתוח זעיר פולשני בכאבים בעש מותני מקרינים לרגל ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/12/2021 | 15:03 | מאת: כאבי גב תחתון והקרנה לרגל ימין

לדר דוידוביץ שלום אני מושתל כליה ,סכרתי וסובל יתר לחץ ,ומטופל באליקוויס על רקע פרפור פרוזדורי .ובנוסף סובל מנוירופטיה סכרתית ובעיות רפואיות נוספות . תקופה ארוכה סובל מכאבים גב תחתון עם רגישות מרובה באזור ולעיתים קרובות הקרינה לרגליים .בחודש האחרון רגישות מרובה בעש שדרה מותני עם הקרנה בעקר לרגל ימין חולשה באזור אחורי של רגל ימין לכל אורכה בעקר בעמידה או הליכה ,בישיבה או שכיבה הרבה פחות.האם אתה מקבל חולים לטפול שמרני לא נתוחי [מתיחות ?] אני יודע שאתה מאוד מיומן בנתוחים זעיר פולשניים . הייתי כמובן שמח לטפול לא נתוחי בגלל היותי חולה מורכב עם בעיות רפואיות רבות .אשמח לתשובתך . הרבה תודה ובריאות מאריק

אני מטפל בניתוחים אנדוסקופים אם הטיפול השמרני אינו עוזר. איני מבצע מתיחות וכו'

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק