טיפול בהצרות פורמינה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

23/12/2021 | 11:14 | מאת: אלי

CT מתוך L4-L5 בלט דיסק דיפוזי קל נוטה ימינה, הגורם ללחץ קל על השק הטקאלי מימין ומתבלט אל תוך הפורמינות. היפרטרופיה קלה של מפרקים הפאצטלים דוצ מודגמת מלאות בסמיכות 42HU בפורמינה הימנית ) , ( 140הגורמת להצרות קשה של הפורמינה. מודגם רוחב תקין של תעלת השדרה. שאלה: האם יש טיפול זעיר ללא פתיחת גב לטיפול בהצרות כזו של פורמינה

לא כל היצרות פורמינאלית גורמת לכאב. צריך לבדוק אותך.

26/12/2021 | 12:56 | מאת: אלי

תודה. ודאי שיש כאב - נודד בין חצי ישבן ימין, מפרק ומפשעה ימניים. בהנחה שכירופרקטור ופיזיוטרפיה לא יעזורו, מה עושים במקרה כמו שלי?

להגיע ליעוץ

להגיע ליעוץ עם הדיסק של ההדמיה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק