כאבים מטורפים תוצאות mri

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/12/2021 | 09:45 | מאת: מורן

בת 30 אמא ל2 . L5 S1 : ירידה דיפוזית בגובה ועוצמת האות של דיסק בין חולייתי. קרע אנולרי באספקט האחורי של הסחוס הדיסקי. בלט דיסק דיפוזי עם בקע דיסק אחורי ומרכזי הגורם ללחץ על השוק הדוראלי אל מוצא העצבים ההקיפיים של s1. היווצרות משנית בינונית של תעלת השדרה . האם מומלץ ניתוח???

מה כואב לך?

17/12/2021 | 16:04 | מאת: מורן

השרירים בטוסיק, הקרנות לרגליים כאילו מכרסמים לי אותם, רגל אחת מרגישה שגוררת, כאבים במותניים וכל הגוף נרדם. ולפחות שלוש פעמיים בחודש לא יכולה פתאום ללכת בגלל כמו סכינים מהישבן לרגליים

צריך לראות את תמונות ה MRI.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק