כאבי גב תחתון מיד בקימה ממיטה או כסא

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

03/12/2021 | 12:00 | מאת: אביש

שלום ד"ר דוידוביץ התותח (ניתחת את אישתי וייעצת לאימי) מזה מספר חודשים, מיד עם קומי מהמיטה, אני חווה כאבי גב קשים בגב התחתון ואי יכולת להתיישר. לוקח לי כעשר דקות עד שאני יכול להתיישר וכאבי הגב נעלמים. כמו כן, זה קורה בקימה מתנוחת ישיבה ולא משנה היכן ישבתי. אני בן 50 ואף פעם לא עשיתי בירור בנושא, מה אתה ממליץ?

אם אין הקרנה לרגליים והכאב חולף, מדובר בחולשה מקומית של שרירי הגב התחתון. ממליץ על שחיית גב וחתירה וחיזוק שרירי הגב התחתון.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק