פריצת דיסק צווארי חוליות C5-6

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/12/2021 | 15:24 | מאת: דרורי

שלום ד"ר בממצא MRI נמצא שיש פריצת דיסק צווארי חוליות 5 6 .מזכיר תמונה שרואים באתר אצלכם תחת ניתוח צווארי אני בן 48 מטפל בכל מיני טיפולים של רפואה משלימה יש לי קצת כאבי ראש וקצת כאבי נמלול בידיים. אבל נסבל. במידה ולא מטפל בניתוח עלול לקרות מצב בלתי הפיך עם הזמן? כגון אפילו שיתוק? כמו כן, לאחרונה כשאני מרים את הראש (מסתכל למעלה) מרגיש באותו השניה שריפה ברגל ימין. האם קשור? תודה רבה!!!!!

לפי התיאור נראה שהכיוון ניתוחי אך כדאי שתגיע עם הדיסק של ה MRI לבדיקה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק