כאבים לאחר זריקה אפידורלית.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

13/11/2021 | 18:11 | מאת: דוד

שלום רב דוקטור. שמי דוד, לפני 10 ימים חוותי כאבי גב עזים ביותר שהובילו אותי לבית חולים. שם עשו לי סי טי ממנו עלה בלט קטן בחוליות L4-L5. כמובן שהכאבים לא חלפו, כאבי גב לא חזקים בכלל, אבל חשתי בכאבים עזים בשריר הארבע ראשי הימיני- סוג של מתיחה חזקה שנעצרת בברך. לאחר מספר ימים עשיתי MRI להלן התוצאות: עמדה מותנית מיושרת. הוקנוס בגובה L1. L1-L2- תקין. L2L3- בלט אנולוס דיפוזי. לחץ על השק התקאלי. L3-L4- בקש שטוח פורמינלי ימני השורש מימין בצקתי. L4-L5- בקש שטוח פורמינלי ולטרלי שמאלי. L5-S1- תקין. יומיים לאחר הבדיקה קבעתי תור למרפאת כאב ושם קיבלתי זריקה אפידורלית(לציין כי אני שלושה ימים לאחר הזריקה). חלה הקלה מועטה, השאלה שלי היא כמה זמן מתחילים להרגיש הקלה, מה המלצתך להמשך? האם ניתן להגיע אליך במסגרת קופת חולים כללית? אשמח לקבלת מענה מהיר. תודה.

הכאב נובע ככל הנראה מפריצת דיסק קטנה ב L3-4 . אם הכאב לא יירגע בשבועיים הקרובים תגיע לבדיקה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק