יעוץ אפשרי אצל ד"ר דוידוביץ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/10/2021 | 10:35 | מאת: יניב דוזלי

ד"ר דוידוביץ שלום, עברתי אצלך ניתוח דיסק צווארי לפני 6 שנים שעבר בהצלחה ועד היום אני מרגיש מעולה. תודה! כרגע יש לי בעיה של נימולים בבוהן רגל שמאל וימין מזה שלושה חודשים ללא כאבים, ורציתי לברר האם יש על מה להגיע אלייך עם דיסק ה MRI ליעוץ או שלחלוטין ב 100% אינך יכול לנתח ולשחרר את הלחץ מהשורש L5. להלן ממצאי ה MRI: MRI- ספונדילוליזיס דו צידי ב L5 עם גלישה קדמית קלה של L5 ביחס ל S1. היפרטרופיה גרמית בולטת סביב אזורי הליזיס והפסט השמאלי בשילוב עם קומפלקס דיסק אוסטאופיט תורמים להצרות פורמינלית עם לחץ משמעותי על שורש L5 היוצא. תודה יניב דוזלי

אם הספונדילוליזיס אינה יציבה אז הפתרון הוא ניתוח קיבוע שאיני מבצע. כעקרון עדיף לעבוד על חיזוק שרירי הגב התחתון ולהימנע ככל הניתן מניתוח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק