בדיקת emri בבקשה אפשר פיענוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/10/2021 | 16:57 | מאת: רוני

שלום והמון תודה, נתקלתי בבדיקה במילה שקראתי וזה מונח של גידול אפשרי ממאיר ונכנסתי לחרדות נוראיות. אודה לך אם תוכל להסביר לי מה זה אומר. תודה רבה רבה. תאריך פענוח: 07/10/2021 MRI להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של עמוד שדרה מותני פרטים קליניים: חשד לשוונומה בפורמינה כ12 11 טכניקה: סירוב הנבדקת תאור הממצאים: הסיגנל תקין של החוט הגבי T5 סקוליוזיס קל ימני בגובה ללא היצרות של התעלה או של הנקבים לכל אורך עמוד שדרה גבי מימין T11 12 בעיקר מימין T10 11 , שמאל T89 מימין, כ T3 4 מודגם מספר ציסטות על שם טרלוב בנקבים משמאל. D12L1 ללא היצרות של התעלה ספינלית מימין מוקד היפואינטנסי בכל הרצפים טיב הממצא ברור עור להמשך הערכה קלינית D2 בגוף חוליה לציין החולה מסרב הזרקת חומר ניגוד לסיכום: חשד לציסטה על שם טרלוב בנקבים כמתואר ממצא במרקם הגרמי בגוף חוליה T2 מימין להשלמת בירור קלינית

10/10/2021 | 23:18 | מאת: רוני

ודה רבה רבה התכוונתי למוקד היפואינטנסי בכל הרצפים. בבקשתך תגובתך בעניין זה, שוב תודה מראש.

ככל נראה ממצא שפיר, כדאי שמומחה עמוד שדרה יראה את התמונות, יתכן המשך ברור

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק