כאבי ראש בצד שמאל, האם יש קשר לצוואר?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/10/2021 | 18:45 | מאת: חיים

שלום רב. בן 51, בריא, סובל כאבי ראש כ 3 שנים ( 3 פעמים בשבוע) בצד שמאל, כאב עמום, מטופל אצל נוירולוג, עד כה בדיקות תקינות. לאחרונה חשד שהמקור צווארי, בוצע סיטי לבירור בגובה C2-C1 :ללא ממצא מיוחד. בגובה C3-C2 :ללא ממצא מיוחד. בגובה C4-C3 :ללא ממצא מיוחד. בגובה C5-C4 :ללא ממצא מיוחד. בגובה C6-C5 :היצרות הפורמן השמאלי מישנית לעיבוי זיז האונצינטום . בגובה C7-C6 :היצרות הפורמן השמאלי מישנית לעיבוי זיז האונצינטום . בגובה D2-C7 :ללא ממצא מיוחד. האם יתכן קשר לכאבי הראש? בברכה

אין קשר בין הממצאים לכאבי הראש

14/10/2021 | 12:12 | מאת: חיים

לפני מס' חודשים עקב איבוד נפח בשריר הבייספס ובהיותו חלש, בצעתי US - הגיד תקין. בבדיקת EMG נכתב חשד לנזק שורשי כרוני C5-C6 דו"צ, בולט יותר מימין. האם ה סיטי מעיד על פגיעה ממקור צווארי ?מה ניתן לעשות? מה כדאי לעשות? תודה ויום נעים

יתכן

15/10/2021 | 13:39 | מאת: חיים

מה אתה ממליץ לי לעשות? בברכה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק