פריצץ דיסק DROP FOOT

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/10/2021 | 23:48 | מאת: יאיר

בן 50. בריא .עוסק בספורט בקביעות. 01.09 MRI.בלט. בקע סוב-ארטיקולרי שמאלי עם לחץ ניכר על השורש היורד ברצס הלטרלי השמאלי. : L4-L5אין עדות היצרות משמעותית של התעלה המרכזית או הנקבים. בלט. היפרטרופיה פצטרית ימנית. היצרות בינונית של הנקב הימני וקלה של השמאלי. מגע בשורשים היורדים : L5-S1ברצסים הלטרליים, אך הם לא נראים דחוקים מהותית. תגובה 05.10 קושי בהליכה, וכאב בין מצבים. לאחר 6 שבועות וטיפול כירופרקטיה הייתי אצל אחד ממכוני הפיזיו הטובים בתל אביב. מבדיקה מעמיקה אצל פיסיותארפיסט מוביל הובהר שיש לי DROP FOOT ברמה בינונית. עדיין יש תנועתיות אך חולשה מרובה שלא מאפשרת הליכה על עקבים וכמובן גורמת לגרירה קלה בלתי רצונית. האם בהינתן המשך הכאבים בצד שמאל וה DROPFOOT ניתוח הוא אנדוסקופי הוא המוצא הסופי? קראתי ש DROP FOOT אינו ניתן לתיקון פולשני אם וכאשר התרחש מספר ימים לאחר הארוע.

06/10/2021 | 13:04 | מאת: מורדי

מוזמן לצפות בקישור של מטופל של ד"ר דוידוביץ באימון בוקר לאחר ניתוח אנדוסקופי לפריצת דיסק: https://www.davidovich.co.il/פריצת-דיסק-תמונות-מטופלים-לאחר-הניתוח-ד-quot-ר-דוידוביץ

06/10/2021 | 13:13 | מאת: יאיר

הגעתי למסקנה שהניתוח יסייע.אני מוזמן לייעוץ אצלו בבלינסון עוד 14 יום. הייתי כבר בייעוץ פרטי בתחילת ספטמבר לאחר ממצא ה MRI ואמר לי לבדוק אפשרויות נוספות לבדוק אולי הפריצה תחלוף מעצמה. עשיתי הכל ואין שיפור ואולי החמרה. לצערי כמובן.יש המשך הקרנה לרגל וכאמרו כך הרגל בתפקוד חסר. מעוניין בניתוח.

להתראות במרפאה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק