כאבים חזקים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/09/2021 | 04:58 | מאת: יניב

היי, כחודש אני סובל מכאבים ומנימול לאורך רגל משאל, ביצעתי CT הנה התשובה : הנמכת גובה באספקט האחורי של גוף החוליה L5 כ - %30. יישור לורדוזיס מותני. גובה -L3 L4 :בלט דיסק אחורי דיפוזי גורם לאפקט מסה קל על השק התקאלי עם היצרות קלה של הנוירופורמינה ולחץ קל על השורש משמאל. גובה -L4 L5 :פריצת דיסק מרכזית גורמת לאפקט מסה בינוני על השק התקאלי עם היצרות קלה של הנוירופורמינות ולחץ על השורשים דו"צ יותר משמאל. גובה -L5 S1 :פריצת דיסק מרכזית גורמת לאפקט מסה קשה על השק התקאלי עם היצרות ספינאלית קשה והיצרות בינונית של הנוירופורמינות ולחץ על השורשים דו"צ יותר משמאל. מה אתה ממליץ לעשות?

זריקה אפידוראלית ואם לא יעזור אז ניתוח. כמובן MRI לפני הניתוח.

30/09/2021 | 05:42 | מאת: יניב

תודה על התגובה המהירה. לפי הבנתי את הנושא - זריקות אפידורל אמורות להפחית את הכאב , תוכל להרחיב על איך מחזירים את התחושה לרגל ? הרגל כרגע כואבת וכל חלקה האחורי רדום. תודה רבה

הטיפול הכי יעיל כרגע זה ניתוח שיסיר את הלחץ מהעצב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק