בלטי דיסק עש מותני מפריע הרבה שנים ניתן לעשות ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/09/2021 | 01:51 | מאת: יוסי

בן 48 סובל מס חודשים בכל שנה מתופעות שונות, עם החרפה כל כמה שנים מצ"ב CT עדכני L3-4בלט דיסק היקפי אחורי מינימלי משיק לשק התקאלי נוגע בשורשים במעבר הפורמינלי. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. L4-5היצרות המרווח הדיסקלי.בלט דיסק היקפי אחורי עם מעורבות פורמינלית דו"צ נוגע בשק התקאלי והשורשים.נקבים בינחוליתיים חופשיים. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. L5-S1היצרות המרווח הדיסקלי.

לא ניתוח התעמלות מתאימה ושחייה באופן קבוע.

26/09/2021 | 12:44 | מאת: יוסי

מועדים לישמחה, אבל אני סובל מכל מיני הגבלות מני הקרנות יש לי אלרגיה חריפה ל NSID אז אני שם מישחות הומפתיות ביבלבד בכל שנה מס חודשים אני חוטף , בדרכ שוחה והולך גם לכירופרקט אבל זה מאוד כואב ומחזיק מס חודשים יכול לישון ולשבת רק בזוית מסויימת , אין פיתרון אמיתי ? תודה רבה שאתה עוזר לנו

לא ניתוח. תמשיך שחייה וזה ישתפר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק