המלצה להמשך טיפול לאחר mri

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

23/09/2021 | 10:44 | מאת: יעל

L4-L5 קרע אנולרי באספקט האחורי הימני של הסחוס הדיסקי עם בלט דיסק דיפוזי עם בקע דיסקי סוב ארטיקולרי מימין. לחץ על העצב ההיקפי הימני והיצרות משנית של תעלת השורש מימין. L5-S1 רטרוליסטזיס מינימלי של L5 בלט דיסק דיפוזי עם בקע דיסקי אחורי פרא צנטרלי משמאל. לחץ על מוצא של העצב ההיקפי השמאלי של S1 והיצרות של הריצס הלטרלי משמאל

פיזיותרפיה ומיטת היפוך, שחייה. עם לא יעבור בהמשך להגיע לבדיקה ולשקול ניתוח אנדוסקופי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק