כאבים חזקים כרוניים בעמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

22/09/2021 | 12:08 | מאת: יאיר

שלום אני בגיל 65.ב MRI נמצא: 1. אוסטאופיטים קדמיים גדולים בגבהים C3-C4, C5-C6 עם לחץ על ההיפופרינקס והושט. 2. דיסק אוסטאופיט C3-C4 עם בקע מרכזי ללא לחץ על הקורד ,והיפרטרופיה פצטלית ואונקו-ורטברלית עם היצרות פורמינלית בינונית משמאל. בחצי שנה אחרונה עברתי הזרקת סטרואידים, פיזיותרפיה ופילטיס מכשירים, ולא הפחיתו את הכאבים. מה הטיפול שיוכל לפתור בעיה שלי?

הטיפול הוא לא ניתוחי, בעיקר אוסתאופתיה עם תחזוקה יום יומית והתעמלות מתאימה.

24/09/2021 | 17:14 | מאת: יאיר

בנוסף יש לי כאב כרוני בראש באזור המצח-האם קשור לבעיה בעמוד שדרה צווארי? במידה ולא-איזה בדיקה תוכל להצביע על מקור הכאב בראש?

תמיד צריך לשלול בעיות בראש ולהתייעץ עם נוירולוג.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק