כאבי גב תחתון.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/09/2021 | 22:03 | מאת: אור

שלום אני בן 46 בדרך כלל בריא יש לי בעיות גב בדרך כלל אבל כאבים לא כל הזמן רק לאחרונה חזר לי כאבי גב תחתון כאבים חדים, פעם היה לי כאב כזה ונאמר לי שיש פריצת דיסק אבל לא חזרו לי כאבים שוב ופתאום עכשיו חזר השאלה האם כדאי לעשות צילום רנטגן? והאם זה מסוכן? כבר יומיים כואב לי אבל מצליח ללכת אבל חש כאבים קלים ולפעמים חדים? אשמח לעצה תודה

כל עוד אין הקרנת כאב לרגליים , טיפול שמרני עם נוגדי דלקת כגון ולטרן.

21/09/2021 | 20:26 | מאת: אור

שלום לפעמים יש כאב לרגליים כי יש לי בעיות בגב בתחתון שנים פריצת דיסק ואני עושה הרבה הליכות אבל היום היתה לי הקלה בכאבים משמעותית וללא כאב רגליים האם כדאי לעשות צילום רנטגן לגב התחתון בכל זאת? כי לא עשיתי מעכב כמעט 15 שנה? תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק