כאבים איומים בעמוד השידרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/09/2021 | 23:35 | מאת: אורית

שלום יש לי כאבים איומים בעמוד השידרה רק כשאני במצב שכיבה ומנסה לקום או לזוז במיטה. במשך היום אין לי כאבים. CT הראה בלט בחוליה תחתונה בגב. יש לי סקוליוזיס שלא הפריע לי במשך השנים. אני בת 80 בריאה. השאלה שלי- מותר לקחת כל ערב כדור אקמול כי רק זה מאפשר לי לישון בלילה ולקום בלי כאבי תופת, בץןדה ןבברכה אורית

בת 80 בריאה, הישג יפה! לגבי כאבי הגב תתייעצי עם ראומטולוג ואם צריך בהמשך מומחה גב. לגבי האקמול תתייעצי עם רופא המשפחה. שנה טובה

17/09/2021 | 21:47 | מאת: אורית

תודה על תשבתך - "לפנות לרופא גב" (?) פניתי אליך בפורום הזה בתור רופא גב. שנה טובה . אורית

24/09/2021 | 14:20 | מאת: דניאל

שלום לדוקטור . לא הבנתי מה הקשר לראומטולוג, כשיש בקע דיסקלי בעמוד השידרה, שגורם לכאבים כשעוברים ממצב שכיבה למצב ישיבה . ואז הכאב נעלם . בברכה, דניאל

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק