בדיקת סיטי עמוד שדרה מותני ופרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

03/09/2021 | 17:25 | מאת: ג

שלום אני בת 49 פלוס מתקרבת לגיל 50, ביצעתי בדיקת סיטי עקב כאבי גב אני מבצעת פיזיוטרפיה והידרותרפיה יצא תוצאות סריקת L2 L3 בלט שטוח ללא דחיקת השק הדורלי יצא תוצאות סריקת L3 L4 בלט שטוח דוחק במקצת את השק הדורלי יצא תוצאות סריקת L4 L5 בלט מרכזי דוחק במקצת את השק הדורלי יצא תוצאות סריקת LS S1 בלט מרכזי קטן דוחק במקצת את השק הדורלי מה דעתך על תוצאות אלו שנה טובה וחג שמח והרבה בריאות

04/09/2021 | 11:27 | מאת: ג

שכחתי לציין שכתוב בהערות פרגמנט גרמי קטן קידמית לאצטבולום מימין ברקמות הרכות, ללא שינוי מהבדיקה הקודמת יכול להתאים לשבר AVULSION ישן . מה הכוונה

לגבי השאלה השנייה כדאי להפנות לאורתופד מומחה מפרקים. לגבי השאר ממליץ על שחייה וחיזוק שרירי הגב התחתון ולהימנע מריצה וקפיצות. שנה טובה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק