תחושת שריפה בעכוז שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/09/2021 | 16:35 | מאת: רועי

דוקטור שלום עקב תחושת שריפה בעכוז השמאלי עשיתי סי טי עמוד שדרה להלן ממצאים ותאמר לי ברשותך האם זה מסביר את השריפה ומה עלי לעשות? פענוח סי טי: בגובה l4-l3: בלט דיסק היקפי קטן ללא היצרות בגובה l4-l5:בלט דיסק היקפי קטן היצרות קלה של תעלת השדרה בגובה l5-s1: פריצת דיסק פראמאדיאנית משמאל עם היצרות קלה סובארטקייאלית לחץ קל על הרצס משמאל ,ללא היצרות הפרומינית. אני בן 35 שכבר מספר חודשים שורף לי בעכוז שמאל חשוב לי לציין שהשריפה מגיעה רק שאני יושב או שוכב וכאשר אני רץ או הולך אני לא מרגיש כלום ,האם זה יכול לנבוע ממה שציינתי .אודה לעצתך ואם צריך אגיע לייעוץ

בהחלט הבעיה נובעת מפריצת דיסק L5-S1

21/12/2022 | 11:42 | מאת: מרים

שלום דוקטור מזה המון זמן תחושת שריפה בשני העכוזים ממש שורף וכואב גם בקרקפת בו זמנית ניסיתי המון כדורים וטיפולים ברפואה משלימה וזריקה תחת שיקוף במרפאת כאב ושום דבר לא עזר. לא מתפקדת בבית,הולכת גם בצליעה בגלל כאב גב תחתון. אשמח שתמליץ לי על עוד אפשרויות להקל על הסבל תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק