2ציסטות עמוד שידרה תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/08/2021 | 11:11 | מאת: אלעד אפריאט

שלום דוקטור שלמה כ4 שנים אני סובל מכאבי גב חולשה ברגליים כאבי ראש חזקים זה מתחיל בבוקר שאני קם יש לחץ על הגב והבטן ביחד לפני כ שנתיים עשיתי מיפוי עצמות שם התגלה 2 ציסטות בגב תחתון שהלכתי כבר ל 5 אורטופדיים ובקשתי לבדוק את התחזיות צחקו אלי ואמרו לי לא יכול להיות שיש לך כאב ראש מכאבי גב לך תמצא סיבה אחרת ביקשתי כבר עשרות פעמים לעשות לי mri לגב נענתי בשלילה מחכה לתשובה וממשיך לסבול

29/08/2021 | 11:20 | מאת: אלעד אפריאט

זה מתחיל כאבי גב ובטן לחץ אדיר ואז הולך למחזות שלא קשורים כאבי ראש פיתאום כאבי גב עליון

קשה לאבחן לפי המידע הזה. ממליץ על בדיקת נוירולוג ולאחר מכן מומחה עמוד שדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק