בלט דיסק צווארי תסמינים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/08/2021 | 10:48 | מאת: דוד

יש לי כבר תקופה ארוכה של כשלושה חודשים כאבי צוואר שנובעים ככל הנראה מבלט דיסק בעמוד שדרה צווארי. (יש לי תור לmri לבירור). בנוסף אני מרגיש לפעמים כאבים נסבלים ביד שמאל כולל תחושת נמלול. בזמן האחרון נוספו תסמינים שקצת מדאיגים אותי של סחרחורת קלה קצת בחילה וכאבי ראש קלים. כמו כן תחושת נמלול עדינה בכף ה*רגל* השמאלית. שאלתי: האם התסמינים החדשים עדיין תומכים בכך שהבעיה היא בלט דיסק או שהם מצביעים בעיה אחרת? כמו כן האם יש סיבה לדאגה או שאפשר לחכות שבוע לmri? תודה

26/08/2021 | 12:23 | מאת: זכאי

כאבים והירדמות יד ורגל פעם ימין פעם שמאל מה משמעות הדבר

לגבי היד, ניתן לבצע ניתוח אנדוסקופי להרחבת הנקב הבין חולייתי הצווארי. לגבי הרגל יש לבדוק את עמוד השדרה המותני

לבצע MRI ולהגיע לבדיקה, כל השאר ספקולציות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק