כאב גב והגבלת תנועה לאחר שינה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/07/2021 | 20:00 | מאת: גל

שלום, מזה מס' שנים בכל פעם שאני קמה בבוקר, אני קמה עם כאב גב ותחושה של קושי ואי יכולת להתכופף. לאחר מס' דקות של הליכה זה משתחרר ועובר, אבל כל בוקר לאחר השינה זה קורה שוב. האם יש סיבה לכך? יש משהו שאפשר לעשות? (כן יש לי פריצת דיסק בגב התחתון, אבל זה לא קשור. כבר כמה שנים שאני לא סובלת מזה, וגם הכאב בגב הוא כללי ובכלל לא באותו אזור). תודה

מדובר בתהליך ניווני של הדיסק, ממליץ על נוגדי דלקת טבעיים כמו כורכומין והתעמלות לחיזוק שרירי הגב התחצון כגון שחייה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק