אפשרויות טיפול (לאחר mri)

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/04/2021 | 22:37 | מאת: בן 46

שלום דוקטור, סובל מכאבים חזקים מאד בגב תחתון ובעיקר ברגל שמאל (מהישבן דרך הירך ועד לברך). מטופל בכדורי מורפיום שחוץ מקצת לשפר את המוראל לא באמת עוזרים לכאבים - כבר שבועיים אני בקושי ישן בלילה בפיענוח הבדיקה נכתב (מצטט): L2L3 - פריצת דיסק שמאלית גדולה חדשה כלפי מטה, גורם ללחץ על שורש L3 ברצס הלטרלי השמאלי. אין לראות היצרות של הפורמינות הנוירליות. הרופא שדיברתי איתו דיבר על ניתוח קטן (אמר שלוקח משהו כמו שעה) בשביל לכרות את הדיסק שיצא. האם ישנה אופציה טובה יותר מניתוח לדעתך?

אם זריקה אפידוראלית לא תעזור, ניתוח מצומצם הוא בהחלט אופציה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק