הרגשה אחרי פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/04/2021 | 14:59 | מאת: רפאל

אצלי יש בעייה של מתי שאני עומד/הולך הרבה זמן אז מופיע כאבי גב תחתון שמפריע לי מאוד ביום יום וזה נמשך בערך מתקופת הצבא אני גם על מדרסים שלא בדיוק עוזרים להימנע מהתופעה הנ"ל מה גורם לזה + מה הפתרון והאם פיזיותרפיה תשנה אצלי משהו ? וגם אחרי פעילות גופנית של 1/2 שעה אני מרגיש חולשה ורעד בחלק העליון של הגוף ורוצה לדעת מה עושים והאם זה שייך שאני קצת עם השמנה

המפתח הוא ירידה במסת הגוף וחיזוק נכון של שרירי הגב התחתון, בעיקר שחייה ולהימנע מריצות קפיצות והליכות ממושכות בחוץ.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק