כאב נקןדי באיזןר שכמה שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/04/2021 | 19:15 | מאת: רעות

שלום דר ל9ני שנה עברתי תאונת דרכים עם צליפת שוט התחסנתי לקורונה ל9ני חודשיים מאז יש חי סוג של כאב נקודתי בשכמה שמאל גמו התכווצות (הצד שבו התחסנתי) יש לציין שלפני החיסון מצב הצוואר שחי היה בסדר גמור מידי פעם כאבי שרירים קלים לא ביצעתי ct או mri ביצעתי ציחום שהיה תקין ועשיתי פיזוטרפיה ואוסטאופטיה האם הכאב הזה יכול להעיד על בעיה בצואאר ? משהו כמו פריצת דיסק?

לבדוק עם אולטרהסאונד נקודתית אולי יש קשר לחיסון . אם זה יישלל לבדוק ע"ש .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק