בירור חו"ד נוספת לקראת ניתוח קיבוע - פריצת דיסק עמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

03/03/2021 | 16:49 | מאת: עמית

שלום, אבחנתי עם פריצת דיסק בין החוליות L5-S1. לאחר כחצי שנה עם פיזיותרפיסט, חזרתי לתפקוד כמעט מוחלט ללא כאבים כלל. אני בן 30 החיי אורח חיים ספורטיבי, ולאחר צילום MRI הרופא עדין ממליץ על קיבוע החוליות כדי למנוע "תסמונת זנב הסוס". אני מבין שללא צפייה בממצאים קשה לתת תשובה כאן - אך שאלתי היא האם זה נהוג שגם ללא כל כאב, יש לערוך ניתוח קיבוע עבור מניעה עתידית של החמרה? כמעט כלל השואלים בפורום שהיו מעורבים בניתוח נשלחו בעקבות כאבים.

ממליץ להגיע ליעוץ לבחון ניתוח זעיר

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק