תחושה קהה באצבעות יד שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/01/2021 | 11:12 | מאת: רועי

שלום רב. ראה בבקשה מצ"ב - ממצאים של בלט דיסק. בזמן הליכה של יותר מחצי שעה, אני מרגיש באגודל, אצבע ואמה ביד שמאל תחושה קהה כזו, כאילו מישהו מותח לי את העצב מהכתף עד קצה האצבעות האלה. כשאני מרים את היד למעלה למשך דקותיים, אני מרגיש עקצוץ כזה ביד (כמו שמרגישים, למשל, אחרי שרגל נרדמת ומתעוררת), והתחושה הרגילה באצבעות חוזרת. וכך חוזר חלילה. ברור לי שזה קשור לבלט הדיסק. האם זה מראה על בעיה גדולה יותר? האם אפשר לעשות עם זה משהו? תודה מראש. רועי

אין אפשרות לראות קבצים בפורום זה. מומלץ להגיע עם MRI ן EMG למומחה עמוד שדרה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק