כאבים בגב תחתון מודאגת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/12/2020 | 18:37 | מאת: שרון

שלום ותודה מראש על המענה בשנתיים האחרונות חלו כאבים בגב תחתון לאחר מאמץ גם גופני אני בחורה מכירה בת 33 רזה מנקה את הבית שלי מזיזה ספות אבל לא משהו רציני או דרסטי אתמול הרמתי שטיח החלו כאבי גב שלא עוברים שאלתי האם יש סיכוי שהכאבים אותתו שיש לי פריצת דיסק האם כאבים מחייבים שיש פריצת דיסק אני ממש מודאגת יש לי גם מעט קליקים בלסת האם יש קשר האם אולי מדובר בחולשה בעצמות יש לומר רופאת משפחה לא כל כך מתייחסת טוענת שתמיד יש לי תלונות אבל מעולם לא התלוננתי סתם תמיד הייתה סיבה תודה רבה שקראת עד כאן

ככל הנראה יש לך בלט דיסק בגב התחתון. עדיף להימנע מהרמת משאות ולחזק גב תחתון בהתעמלות מתאימה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק