כאב רגל ימין מהמותן לכף הרגל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/05/2020 | 18:51 | מאת: עוז

לאורך רגל ימין יש כאב, הכי כואב בשכיבה במיטה -לא נותן לישון, גם עם משככי כאב. לפני כ 15 ח' עברתי ניתוח למינקטומיה פתוחה בשל הצרות ב L 2-3 , 3-4, 4-5. לאחריו הכאבים שלפניו נפסקו. ב MRI עכשיו נמצא ב L 4-5 "היצרות די משמעותית של הנקב הימני בשל מרכיב של בלט אקסטרודד בנקב". גם "היפרטרופיה פצטלית". האם ניתן לטפל בנ"ל ע"י זריקת סטרואיד תחת שיקוף לנקב (קיבלתי כמה בעבר), או ניתוח (זעיר םפולשני הפעם?)?

ניתן לבצע ניתוח אנדוסקופי בגישה צדדית ללא פתיחה נוספת של הגב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק