ניתוח ע"ש מותני לקיבוע חוליות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/03/2020 | 13:15 | מאת: דלית

שלום, עברתי ניתוח כזה פעם אחת. לאחריו הלכתי נפלא במשך יום וחצי ואז לא יכולתי לדרוך על רגל ימין. המנתח אמר שמדובר בכאב עיצבי ושצריך לנתח שוב. בסיכום הניתוח הוא כתב: א. נוזל סרוטי במיטת הניתוח ב. משתל מעט אחורי. אשמח להבין את המשמעות של 2 ממצאים אלו. תודה מראש

אם אין בידי ההדמיה(תמונות CT או MRI) לא אוכל להביע דעה.

29/03/2020 | 19:37 | מאת: ניתוח ע"ש מותני לקיבוע חוליות-המשך

נעשה רק CT שיצא תקין לגמרי. הרופא אמר שצריך לפתוח כדי לראות. MRI לא נעשה. 1. האם היית מנתח פעם שנייה תוך 3 ימים ללא MRI? 2. לא ענית לי גם מהו נוזל סרוטי והאם העובדה שיצא ממני נוזל כזה היה בה כדי לסכן אותי? אשמח להשלמת התשובה.

לבצע MRI ולחזור לרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק