ציסטה ע"ש טרלוב וכאב ברגל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/03/2020 | 06:34 | מאת: לי

שלום וברכה מזה שנתיים סובלת מכאב רגל שמאל כאב שיורד מהגב עד אצבעות.. מרגישה שבא מאזור עצם הסקרון.... (יש לי עבר של ניתוח במפרק ירך ימין של קרע בלברום וגם ברגל שמאל יש קרע קטן שלא מצדיק ניתוח בשלב זה) אני אחרי mriוגילו שיש בs2 מצד שמאל בשורשי העצב ציסטה ע"ש טרלוב ולדעת האורטופד יש גם בצד ימין אחת קטנה.... הרופא לא ידע אם זה מקור הכאב וזה מה שמקרין ושלח אותי למומחה עמוד שדרה.... השאלה היא מה היא הציסטה הזאת והאם יכולה לעשות כאב גדול? תודה

רוב הסיכויים שהציסטה אינה מייצרת את הכאב, מדובר בציסטה התפתחותית ככל הנראה שפירה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק