אחרי ניתוח קיבועL4-L5

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/01/2020 | 00:58 | מאת: לי

MRI אחרי קיבוע... מודגמים שינויי אות ניכרים בשולי גופי החוליות בגובה הניתוח L4-L5 עם תפיחות והאדרה קלה ברקמות הרכות. מצב לאחר קיבןע טרנס פדיקולרי הבורג הימני מעט מתבלט מגוף החוליה מודגמת הצרות הנקב מצד שמאל לסיכום: מצב לאחר ניתוח קיבוע טרנס פדיקולרי L4-5 הצרות הנקב מצד שמאל מה,זה אומר? האם יש עדיין בעייה? האם זה מצדיק את המשך הכאבים שלי??? מה עושים?

תהליך ההחלמה יכול לארוך מספר חודשים, מלווה בכאבים. תתייעצי עם הרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק