הפניה לבדיקת emg רגליים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/01/2020 | 18:36 | מאת: דודו

נשלחתי לעשות בדיקת emg עי מומחה עמוד שדרה. הבדיקה תקינה אבל אני עם נימולים , כאבים ותפוס בשוק רגל שמאל. בסרטון שלך אתה אומר שאינך משתמש בבדיקה זו. מדוע? ומדוע רופאים עדיין מפנים לבדיקה זו עדיין ?

איכות הבדיקה תלויה במבצע הבדיקה והאמינות לא תמיד גבוהה. ישנם מקרים שאני כן משתמש בבדיקה אך בד"כ איני מסתמך עליה. האם ביצעת MRI?

08/01/2020 | 12:01 | מאת: דודו

ביצעתי בדיקת MRI ויש ממצאים כמו בלטי דיסק . היכן ניתן לבצע emg עם אמינות גבוהה?

08/01/2020 | 18:31 | מאת: דודו

פענוח ה MRI אומר בגובה l4-l5 בלט ליטרלי שמאלי לוחץ על שורש העצב.

תנסה מכון אחר, איני יכול לציין ספציפי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק