נפילה על עצם הזנב וגב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/09/2019 | 23:30 | מאת: איתי ח

לפני כשבועיים החלקתי על הרצפה קיבלתי מכה בעצם הזנב ובגב תחתון. צילומי רנטגן תקינים הופיעו שטפי דם ברגל ובטוסיק. לאחר כמה ימים הכאבים הופיעו מוגברים יותר עשיתי ct לעמוד שדרה מותני מחכה לתוצאות. הכאבים עדיין מורגשים לעיתים יותר בזמן עמידה ממושכת ובנהיגה כשיש לחץ מהחגורה ומהמשענת. הגיוני גם שהתחילו להופיע כאבי ברגל לפני מספר ימים כשעבר די זמן מהנפילה?

תחכה לתןצאות ה CT, יתכן ופרצת את הדיסק L5-S1 , אם לא יתכן ועצם החבלה בישבן פגעה בעצב, תבצע EMG

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק