פריצות,בלטים או בקע דיסק גב תחתון.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/08/2019 | 17:33 | מאת: גב תחתון

ד"ר שלום ! תודה על תשובתך. שאלתי בהמשך לשאלתי הקודמת היא כך .האם במהלך ניתוח זעיר שואבים ו/או מוציאים את החומרשנימצא בתוך הדיסק אשר גורם לבלט או פריצה בכל הניתוחים זעירים ? אם כן ,האם לא מחלישים את הדיסקים שטופלו כתוצאה מדילול הדיסק ?(באופן ציורי אלמנט של צמיג שחסר בו אוויר)אם כן,האם לא מקצרים את כושר העמידה של הדיסק לטווח הרחוק ?

אף ניתוח לא נותן גב חדש. מבצעים ניתוח על מנת לחזור ממצב של חוסר תפקוד לתפקוד אך עדיין זה לא מונע בעיות עתידיות

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק