התייעצות בנוגע לתסמינים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/07/2019 | 15:31 | מאת: בר

צהריים טובים בת 45 , לפני כשש שנים אובחנתי עם בלא דיסק בחוליות הצוואר c34567 , לאחר תקופה של כאבים והקרנה ליד, טשטושי ראייה, כבדות ברגליים אושפזתי במחלקה נירולוגית בMRI נצפו שינויים בלתי ספציפיים החומר הלבן המתאימים למחלות כלי דם קטנים לפני כחודש וחצי שוב כבדות ברגליים לאחר בדיקה נירולוגית שהיתה תקינה נתבקשתי לעשות MRI ראש חוזר, האם , בעשרה ימים האחרונים סחרחורת שאינה סיבובית רק בהזזת הראש יש תחושה של זעזוע ובחילה , כמו כן כובד בעין שמאל וכבדות ברגליים , האם הצוואר יכול לעשות תופעות אלו ? אני חסרת אונים עד שאעשה שוב MRI חוזר לראש תודה רבה על המענה

יכול ויכול לא. התופעות יכולות להיות קשורות גם לבעיות באוזן התיכונה.

29/07/2019 | 20:29 | מאת: בר

תודה רבה על המענה במידה וזה ממקור צווארי ,מכאן הצוואר משפיע גם על הרגליים ?ניתן להרגיש כבדות בהליכה?

הצוואר יכול להשפיע גם על כבדות ברגליים

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק