פענוח MRI עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/07/2019 | 20:31 | מאת: דלידה

פניה לד"ר שלמה דווידוביץ. שלום רב, אודה על תגובתך. C5-c6 בלט ושינויים דיסקוגניים היפרטרופיים כולל שינוי מודיק עם מרכיב בצקתי, בקע מרכזי - שמאל קטן. התבלטות קלה מאלמנטים אחוריים. יש אימפריה של החוט עם אות א נורמלי שעל החוט, יותר משמאל. הצרת הנקבים, יות מימין C6-c7 בלט ושינויים דיסקוגניים. אימפריה בינונית של השק ושל הנקב משמאל. C4-c5 בלט ושינויים דיסקוגניים, שינויים היפרטרופיים משמאל. אימפריה מתונה-בינונית של השק והנקבים, ללא לטרליציה ניכרת. C3-c4 בלט ושינויים דיסקוגניים, בקע מרכזי-שמאלי זעיר. אימפריה מתונה של השק ושל הנקב מימין. שינויים פחותים במרווחים נוספים. יישור הלורדוסיס פרט לאמור לעיל אין רואים הפרעה מסננת במרקם הגרמי. אודה לך מאוד על פיענוח והמלצות. תודה רבה

בקשתי פעמים רבות לא לשלוח פענוחים ללא סימפטומים. על פניו נראים שינויים ניווניים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק