בעיית ניידות ובקשה ליעוץ אודות פתרון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/07/2019 | 17:18 | מאת: אסף

שלם רב, בעקות תאונה לפני 7 שנים ופריצת דיסק C3-C5 יש לחץ על השק תקלי ולחף על העצבים ללא אפשרות התערבות כירורגית. מה שגורם לאחר ניסעה גם עם טלטלות מעטות. לבעיות נוירפטיות, נימול, גפיים שנרדמים בחלק השמאלי ובעיקר כאב ראש שמגיע עד לפרץ התקף CH מלא. כל זה גורם לחוסר ניידות עד לקרקוע תמידי לבית. מחפש פתרון לרכב שימנע ככל האפשר טלטלות בעבר היה נסיון לקיבוע צוואר ללא הצלחה, לאחרונה שמעתי אודות גסא פנומאטי וברצוני לדעת האם לדעתך ישנה אפשרות שכסא זה ימנע את בעיית הטלטלות ויאפשר נידות. ו או כל רעיון אחר. אסיר תודה, אסף

איני מבין בכסאות פנאומטים, אולי כדאי שתבדק שוב אצל רופא מנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק