כאב חזק ברגל- מונע הליכה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/07/2019 | 11:35 | מאת: איציק

מס' שבועות עם כאב ברגל שמאל הולך ומתגבר. הכאב רק ברגל-התחיל בירך, צד חיצוני, ואח"כ 'נדד' אל מתחת לברך עד לקרסול. לאחר תנועה מסוימת אתמול לא יכול לדרוך על כף רגל שמאל- לא יכול ללכת. US לאבחון דלקת בירך מצא: 'לא הודגם נוזל עודף,בורסה ללא נוזל או הסתידות אחיזת גידים תקינה' אני סובל מאוסטאוארטריטיס. לפני 3.5 שנים נותחתי להחלפת ברך ימין. לפני 4.5 חודשים -ניתוח למינקטומי פתוח להצרות בעמ' שידרה בין 4 החוליות L2-L5. מאז לא היו כלל כאבים. גם עכשיו אין כאב בגב. מה יכולה להיות הסיבה לנ"ל? יתכן ניוון במפרק הירך או סכיאטיקה? יש לי בחוליות המותניות בלטי דיסק עם לחץ קל על קדמת השק. ללא היצרות פורמינלית משמעותית. היפרטרופיה של הלגמנטום פלבום. שינויים ניווניים במפרקים הפצטליים

ככל הנראה הבעייה באה מהגב. ממליץ שתבצע MRI ע"ש מותני עדכני ותתייעץ עם הרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק