כאבים לאחר ניתוח סקו לי או זיס שלא פוסקים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

17/06/2019 | 13:14 | מאת: לפני שנה וחצי תיקון סקוליאוזיס

אני לפני שנה וחצי עשיתי ניתוח לתיקון סקוליאוזיס מחוליה c6 עד חוליה l3 אני רוצה לדעת למה אחרי שכמעט שנה לא היה לי כאבים כמעט בכלל(למעט הכאבים הכרונים) חזר לי כאב באזור שחם ימין והכאבים האלה הם נוראים זה כאב חד שמרגיש כאילו חתוכים לך את הבשר צילמתי תמונה של הרנטגן שלי הרודן הזה הוא מלפני שנה זה לפני ואחרי של הניתוח אשמח מאוד אם תענו לי כי אני סובלת מאוד !

שלום רב, איני מומחה לסוקליוזיס. בכל מקרה אי אפשר לשלוח צילומים בפורום זה, כדאי שתפני לרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק